Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas ozweego cipo

#1
Ki áll készen az nike Ozweego 3-D Lunar Vision Grey játékra? A régiós exkluzív ‘Moon Landing’ Contain részeként elindított, ez some sort of várva várt kiadás ötven éve ünnepli azóta, hogy az Apollo 11 landolt a Holdon. Függetlenül attól, hogy hiszed-e, hogy ez a küldetés valóban megtörtént, egy másik nap érvelése, de egy biztos, hogy ezek a cipők nem a világból származnak! Az eredeti Ozweego sziluettre alapozva, amely még a ’90 -es években nagy düh volt, az Ozweego THREE-D Lunar Mission Grey teljesen korszerűsíti, a bőr és velúr anyagokat ultraversen futurisztikus neoprénre cseréli, amelyet űrkor fényességgel árasztanak el. Az olyan elemeket, adidas ozweego cipo mint a Three Stripe márkanév, mind felfújták, olyan mélységszintet adva az Oz-nak, amely semmivel sem hasonlít odakinn.

Tisztább lesz, mint a vadonatúj nike Stan Smith Triple Bright?! A Three Stripes legújabb szezonális kínálatának részeként ez mindenképpen megérdemli a helyet some sort of cipőkollekciójában, és itt lorrie minden, amit tudnia kell! A klasszikus sziluett tiszta formája, a Stan Williams Triple White a végső nyári cipő. Mattfehér bőrből készült, sima felületű, adidas stan smith noi cipo kiegészítő talp és csipkék minimális esztétikát kölcsönöznek a cipőnek. Stan Smith arca megtisztítja az egyes cipők nyelvét, míg egy vadonatúj Trefoil kivágás teszi ismertté jelenlétét az oldalsó oldalsó paneleken. Kényelmes EVA középtalp lorrie a láb alatt, és a sarok körüli gumicsésze révén további támaszt jelentenek.

Míg a Nomad körüli kedélyek az elmúlt években minden bizonnyal csökkentek, az új adidas NMD R1 Logo Strip Core African american megérkezett, hogy újra felvegye a dolgokat. A német óriás 2020 nyarán megjelent részeként megjelent, ez some sort of rendkívül sokoldalú pár megérdemli a helyet minden sneakerhead kollekcióban ebben a szezonban! A teljes hálós konstrukcióval, amely olyan lélegző, amennyire csak lehet, a Three Strip márkanév díszíti az oldalsó és a mediális oldalpaneleket, míg egy kiegészítő sockliner emlékeztet a nagy hőhatású együttműködésekre, mint például some sort of adidas NMD XR1 cipo Neighborhood x Invincible pár 2017-től. Alul található egy teljes hosszúságú Boost középtalp, amelyet tökéletesen meggyilkoltak, és csak ennek tetején lorrie egy csík, amely az egész felsőrészen "Adidas" márkanevet visel.

Az adidas NMD CS2 Primeknit Red Glitch újabb merész kiegészítője ennek a növekvő kínálatnak. Some sort of City Sock 2 . 0 az év elején jelent meg, és továbbra is usually sok színben hat. Ez a pár egy figyelemfelkeltő témát választ, amely tökéletes az elkövetkező nyári hónapokra. Ez egy Primeknit által készített Nomad, egy teljes, egy darabból álló felsőrésszel érkezik, amely átfedésben lorrie a boka körül. Mivel az Adidas továbbra is usually életmód-orientáltabb cipőket mutat always be, az olyan cipők, clean az NMD CS2 vezetik a kortárs utcai cipők töltését. adidas NMD CS2 férfi 2020 Itt közelebbről megvizsgáljuk az adidas NMD CS2 Primeknit Grey Glitch Womens-t. A sokkal nagyobb kollekció részeként érkező Nomad sziluett rajongói kényeztetésre kerülnek. Some sort of Primeknit és a Boost ismét összeáll egy olyan palettával, amely ma egyet jelent az utcai divatos cipőkkel. Gyal dem biztosan értékelni fogja ezt a „Gray Glitch” NMD CS2-t. La az, ami nem tetszik ebben a stílusos színben és a lenyűgöző technológiában?
ReplyForum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB Theme © iAndrew 2016